5
vs
3
Fram

Det som lenge kunne se ut som plankekjøring for Innherred ble unødvendig spennende da en tremåls ledelse ble gitt bort i andre omgang. Heldigvis våknet Innherred med noen få minutter igjen på klokka. Julien Le Bozec sikret alle tre poengene med både matchvinner-scoringen og den berømte spikeren i kista på overtid.

Foruten et par gode redninger fra Tommy Horn i første omgang, så hadde Innherred godt grep om kampen. Fredrik Jakobsen fikk tildelt straffespark tidlig i omgangen, og Ole Haugen sikret ledelsen fra krittmerket. Samme mann doblet ledelsen når Lars Asbjørn Holmvik slo en pasning som fikk Ole alene med keeper.
Andre omgang startet på verste tenkelige vis for Fram, da deres keeper er uheldig og slipper inn 3-0. Etter to kjappe reduseringer fra Fram midtveis i omgangen var spenningen til å føle på. Fem minutter før slutt kom Fram sin utligning på en meget uheldig involvering av IFK-keeper Tommy Horn. Til alt overmål i hans avskjedskamp for Innherred. IFK-leiren fryktet det verste, men Julien Le Bozec ville det annerledes. Først dunket han inn 4-3 med påfølgende elleville jubelscener, og på overtid fikk han pyntet ytterligere på resultatet da han ble pent satt opp av Jakko og Kim Jørgen Vang, og etter et langt og sugende løp fikk “7an” en forholdsvis enkel jobb å sette inn kveldens siste scoring.
En sjanserik og målrik kamp, der tilskuerne fikk god underholdning på stadion.

Velkommen tilbake til neste hjemmekamp mot Byneset fredag 5.juni, kampstart 19:30.

Vi takker samtidig Tommy Horn for tro tjeneste for klubben, da han flytter til Brønnøysund for en stund fremover. Går alt etter planen skal vi prøve å lage en videokavalkade som avskjedsgave.
Tommy er selvfølgelig velkommen hjem til Steinkjer og IFK-familien når han måtte ønske det. ;)

Pauseresultat: 2 - 0
Sted: Guldbergaunet stadion