Innherred FK – Levanger FK 2

Vi tok i mot LFK2 hjemme på Guldbergaunet Stadion i høstsesongens premiere.
Les utfallet her!

I premieren av høstsesongen tok vi i mot LFK2 på Guldbergaunet Stadion.

Gutta visste at dette kom til å bli en tøff affære, og har motivert seg mot denne kampen i hele sommer.
Vi har hatt en lei tendens til å starte kampene våre litt under pari, og denne kampen var intet unntak.
Etter 2 min sto det 0-1 etter scoring av Mosa Doboyou som kom på et gjennombrudd, skøyt i steget og sendte gjestene i føringen. Aalberg og backrekka vinket for offside, men linjedommeren mente han va innafor, og dermed var jobben allerede tøffere.
Men vi tar tak, er tålmodig med ballen og spiller fin fotball. Vi har noen fine overganger der vi kommer oss rundt på kant, slår inn i boksen og får et par avslutninger.
6 minutter etter scoringen til LFK2 sitter den for oss. Ole Haugen dunker inn reduseringen!
Resten av førsteomgangen fortsetter vi å spille ball, vi trår til i duellene og jobber fantastisk godt sammen.
Rett før pause blir LFK2s målscorer utvist med sitt andre gule kort for kvelden.
Vi går til pause på stillingen 1-1.

Etter hvilen går vi ut på banen og fortsetter den gode jobben.
I det 53.min sitter den igjen for oss, etter en herlig frisparkvariant som ble oppfunnet på stedet, finner Eirik Malm nettmaskene og vi har snudd det!
Etter scoringen svinger kampen litt mer, men vi jobber fantastisk godt og Levanger skaper ikke all verden.
I det 70.minutt begynner vi å bli slitne, vi får en del skader og det blir rotering på plassene.
LFK2 kommer til en del sjanser, Aalberg har blant annet en dobbeltredning og er offensiv i feltet.
Det merkes at vi blir sliten, og i det 83. minutt får Per Victor “Pelle” Fuglår får sitt andre gule for kvelden og hopper i dusjen.
Det fortsetter å svinge frem og tilbake, Rune Holmen (venstreback!) kommer på et fantastisk løp, og blir spilt gjennom. Dessverre får han ballen litt for langt foran seg, og keeper kommer ut. Det blir en krasj, men dommeren dømmer 5 meter.
Så på overtid, klabb og babb utenfor 16 meteren vår, ballen kommer sprettende inn til Nordberg som er fremme for å redde poeng for LFK2. Han tar ned ballen med noe som kan se ut som hånda, men vanskelig å se for dommeren om det er hands eller ikke. Malm er i duellen med han og Aalberg må til slutt litt ut og gjøre seg stor. Nordberg gir seg ikke i slike dueller og kolliderer med keeperen vår i det ballen triller over målstreken. Vi føler vi kunne fått frispark her, men nok en vanskelig situasjon for dagens dommer. Stillingen er dermed 2-2 og dommeren blåser av kampen for poengdeling.

Vi føler selvfølgelig dette er bittert med tanke på at vi leder frem til overtid, men i etterkant er vi veldig fornøyd med poeng mot serielederen, og ikke minst stolt over egen innsats og vilje!

God stemning i leiren som vi tar med oss inn i neste treningsuke!