Nyheter

Snart klart for Innherred mot Neset

Torsdag 2.mai kommer Neset på besøk til Guldbergaunet Stadion, kampstart 19:30.
IFK-gjengen håper å vise at de er bedre enn det de fikk utrettet i bortekampen mot Selbu.

Neset har ordnet seg full pott poengmessig etter to spilte, der både Bjørgan og Vanvik har blitt nedsablet på Vinnetrøa kunstgress. Kampen mot Vanvik ble avgjort med to mål på hjørnespark i tilleggstiden. Neset-trener Jan Arve Tomren(bildet under) sier i en kjapp kommentar at de gleder seg til kampen på Guldbergaunet og at han håper på en velspilt og underholdende kamp, og ønsker med dette publikum velkommen på tribunen.

JanArveTomren

Alle lagene i avdelingen har nå spilt to kamper, og Innherred FK er en av fem lag som har en seier og ett tap.

Innherred-gutta hadde i går en god økt på treningsfeltet, der IFK-trener Per Ola “Pelle” Govasmark(bildet under) fikk se at de var klar for å brette opp armene og nullstille seg etter forrige kamp. Treneren er samtidig spent på om de klarer å få orden på spillet og hvem som er klar til kamp på torsdag. Troppens nest yngste spiller, Sigurd Skarsem måtte dessverre gå av banen midtveis i treningen, sannsynligvis med ett strekt korsbånd i kneet.

govasmark

Kiosken er som vanlig på plass med kaffesalg og noe å bite i til kampen, og måltips selges fram til kampstart. Velkommen til kamp!