Nyheter

Første kampdag unnagjort i Namsoshallen

Tre kamper på fem timer skulle vise seg å bli i tøffeste laget for Innherred, selv om troppen var fyldig. Med tre av ni mulige poeng med seg hjem i bagasjen, får vi håpe på bedre uttelling i morgen.

Det startet forholdsvis oppskriftsmessig med seier mot Beitstad, 4-0 var stillingen til pause og 5-1 ble sluttresultatet etter to mål av Chris Andre Horn(bildet), og ett mål hver av Sivert Rodum, Stian Schjefte og Anders Vårum.

I neste kamp mot Namsos startet vi med å gjøre sakene våre bra, Sivert Rodum sørget med sine to mål at stillingen til pause var 2-0. Etter pause begynte panikken å bre seg når Namsos hardere jaget målene de måtte ha, og med noen personlige feil klarte Namsos å snu kampen til 2-3.

Med slitne ben og hoder fikk vi virkelig kjørt oss mot Rørvik, med 0-2 etter to minutter var krisen på vei til å bli realitet. Innherred klarte ikke å våkne og Rørvik ga seg ikke før de hadde 0-5 til pause. Vi ble enige om å heve oss sytten hakk til andre omgang, og prøve å vinne denne omgangen. En meget bra omgang for vår del, som pyntet såpass bra på resultatet at vi på ett par punkt øynet håp om poeng. Vi var innom stillingene 3-5 og 4-6, men Rørvik punkterte til slutt med 4-7 som ble sluttresultatet. IFK sine målscorere: Sivert Rodum, Anders Vårum, Rune Holmen og Kim Jørgen Vang.