Nyheter

Kampsponsor i Steinkjerhallen

Vår gode utstyrsleverandør G-Sport og sponsor Jordbærpikene var ikke tunge å be når de ble spurt om å stille som kampsponsor på lørdag.
Gavekort vil ble premier til lagets beste spiller fra begge lag, i alle kampene!

Jordbærpikene og G-Sport Amfi Steinkjer sponser med ti gavekort hver når Innherred FK avholder futsalrunde i 2.divisjon. Det gjør det ekstra morsomt å drive med dette når sponsorene velvillig stiller opp!

Første kamp starter 10:00 som forøvrig er lokalderbyet IFK mot Steinkjer FK. Etter det går kampene sammenhengende helt fram til avslutningskampen mellom IFK og SFK-2 som starter 18:15. Ti kamper vil blir avholdt på litt over ni timer om alt går etter tidsplanen. Det spilles 2 x 20 minutt med 10 minutt pause og effektiv spilletid siste to minutt av siste omgang. Alle kampene skal spilles på samme bane. Tribunene ved bane 1 vil benyttes og som vanlig i IFK-regi er det gratis inngang!

Kiosk med pizza, frukt, drikke, kaffe og sjokoladekake. Bare sjokoladekake er jo verdt turen. ;)

Med dette ønsker vi sammen med våre kampsponsorer velkommen til futsalrunde i Steinkjerhallen!

gsportjp