Nyheter

Første treningskamp utendørs

Lørdag 7.mars tar vi imot juniorene fra Levanger FK på Guldbergaunet Stadion. Vi har tatt en prat med IFK-er Chris Andre Horn(bildet) og hans synspunkter på oppkjøringen og forventinger før første treningskamp.

Oppkjøringen i år har vært bedre enn i fjor, iallefall med hensyn til treningsgrunnlag, sier stopperkjempen fra Brønnøysund. Oppmøte så langt har vært varierende, noe grunnet en hard futsalsesong som har ført med seg skader, og en del sykdom siden oppkjøringen til utendørssesongen startet 1.februar. Satser på at gutta har lagt futsalen bak seg for i år, og at de er motivert for å komme igang skikkelig utendørs.

Forventningen til den første treningskampen er i all hovedsak å få sett hvordan vi står per dags dato. Kanskje får vi en smell i trynet. Juniorlagene er som kjent godt trent, og kommer til å løpe mye, så vi får uten tvil testet den fysiske formen. Håper å få noen positive svar, både personlig og i laget. Kampen skal selvsagt vinnes, men i all hovedsak vil jeg ha positive opplevelser for å se om vi er på rett spor kollektivt. Personlig er jeg bedre trent enn på mange år, og mine mål for året er å være med å bidra til at vi kan kjempe i toppen av avdelingen. Første indikator på om vi er på rett kjøl får vi på lørdag, velkommen til kamp! Fotballhilsen fra Chris.