Nyheter

Klart for seriestart

Innherred-trener Per Ola Govasmark(bildet) gleder seg til å komme i gang med sesongen når vi i kveld får besøk av Vinne, som blir som et lokaloppgjør å regne i denne avdelingen.

Troppen er for øyeblikket preget av mye skader, men vi får allikevel stablet en god tropp til oppgjøret i kveld. Oppkjøringen har vært god, med spesielt godt oppmøte på trening de siste ukene. I tillegg skal det nevnes hvor stor forskjell det er å ha to målvakter på trening, med konkurranse på denne plassen. Ny keeper for året er Markus Aalberg, som konkurrerer med fjorårets signering Tommy Horn om plassen som burvokter. Det er først i kveld vi får en pekepinn på hvor bra det vi har gjort i oppkjøringen har vært. Selv om værmeldingen ser fuktig ut håper vi folk trosser været og tar turen til stadion.

Vi gleder oss til kamp!