Seier i serieåpningen

Innherred
1
vs
0
Vinne

På en dag der værforholdene nesten ikke tillot fotballkamp, ble Ole Haugen sin scoring midtveis i andreomgang det eneste som skilte lagene målmessig. Tre viktige poeng var noen av få lyspunkt denne dagen.

Med snøballer i dekket og regn i lufta var det klart for seriestart og kamp mellom Innherred FK og Vinne IL i 4.div avd.1 2015.

Innherred FK stilte med følgende tropp:
Tommy Horn, Tommy Gulstad, Eirik Holmstrand, Chris Andre Horn, Rune Holmen, Lars Asbjørn Holmvik, Anders Vårum, Simon Heier, Ole Haugen, Kim Jørgen Vang, Fredrik Jakobsen, Jonas Nermark Johnsen, Frode Skjervold og Tor Erling Hofstad.

I førsteomgangen hadde IFK et markant overtak i banespill og antall sjanser. Når lagene skulle entre banen i andreomgang snødde det sideveis. Innherred hadde fortsatt overtaket spillmessig, men etter det etterlengtede målet virket det som spillerne var klar for at kampen skulle blåses av! Vinne tok mer tak i ballen og fikk noen gode sjanser til å utligne, men de rakk ikke å få ballen i mål før dommeren blåste for full tid. Innherred tok dermed med seg tre viktige poeng på en kald og dårlig dag.

Sjelden ser man at dommere og spillere på begge lag er så glad for å få gå i garderoben, det lignet på en særdeles kjølig opplevelse.

Imponerende mange på tribunen var det også, været tatt i betraktning.

Førstkommende torsdag kommer Tiller på besøk til Guldbergaunet stadion, kampstart 20:00, da håper vi på bedre vær, og at enda flere tar turen til stadion.