1
vs
2
Levanger 2

En tett kamp der begge lag hadde hver sin omgang, Levanger hadde flest sjanser i førsteomgang og kunne gå til pause med ledelse 1-2. Innherred hadde andreomgangen, men det hele endte med null poeng da det ikke ble scoret mål i andre halvdel av kampen.

Begge lag gikk ut i et høyt tempo og det ble skapt gode sjanser begge veier.
Levanger fikk den første store sjansen etter 7 minutter, da de kom alene gjennom med keeper.

Tommy Horn gjorde en av mange gode redninger og fikk presset Levanger-spilleren til å avslutte like utenfor. Etter 10 minutter spiller Innherred seg fint igjennom midtbanen og Ole kommer ganske alene med keeper og klinker ballen i nærmeste kryss.

Levanger tar over det meste av banespillet og skaper flere sjanser før de i det 22. min greier å kjempe ballen i mål etter en corner. 3 minutter senere er Innherred-forsvaret for defensive og makter ikke å stå opp i Levanger angriperne som får mye rom og setter inn 1-2 målet. Levanger skaper enda et par gode sjanser før pause.

I 2.omgang kommer Innherred bedre med i kampen igjen, men det blir med en stor sjanse til begge lagene. Levanger greide aldri å punktere med sjansene sine og Innherred kunne godt ha fått med seg et poeng når Fredrik Jakobsen dro til på hel volley og ballen traff tverrliggeren og ned på streken. Flere på tribunen mente ballen var inne, men dommeren og hans assistent var ikke enig. Innherred må fortsatt heve seg et par hakk for kunne hevde seg helt i toppen, men en stor forbedring i forhold til forrige kamp mot Bjørgan.

Video med høydepunkter fra kampen kommer så fort som mulig.

Pauseresultat: 1 - 2
Sted: Guldbergaunet stadion