3
vs
2
Innherred

I en thriller av en fotballkamp med straffespark, strafferedning og utvisning i en ellers meget sjanserik kamp virket det lenge ut som Innherred FK skulle få med seg alle poengene, men noen kontroversielle dommeravgjørelser og to sene mål av Nedzad Sisic gjorde at de måtte reise poengløse hjem.

Etter en slapp start av IFK, gikk hjemmelaget opp i ledelsen et kvarter ut i kampen. Da tok Innherred over showet, og to kjappe mål av Fredrik Jakobsen førte Innherred opp i ledelsen. Det var mange store muligheter til å øke ledelsen for bortelaget, deriblant Jakko sitt dundrende skudd i tverrliggeren like før pause. Like etter pause fikk Blink et straffespark, som IFK-målvakt Markus Aalberg mesterlig reddet. Etter dette sto Blink høyt, men slet med å få produsert store sjanser. Sjansene som var tok nevnte Aalberg hånd om. Innherred produserte store sjanser nesten hver gang de fikk tak i ballen, men lite effektivitet foran mål gjorde at stillingen var 1-2 når dommeren bestemte seg for å vise ut Sivert Arne Rodum i en noe merkelig situasjon. To gule på tretti sekunder, og IFK måtte avslutte siste kvarteret med ti mann. Blink tok totalt over kampen, og Markus holdt Innherred lenge inne i kampen med gode redninger. Så får Sisic utliknet til 2-2 like før full tid, på en heading som gikk over alle i boksen. På overtid lages det et unødvendig frispark tjue meter unna målet. Et hardt og lavt skudd, som Markus er uheldig og ikke fikk kontroll på, og ballen ender i mål. Innherred-gjengen følte det meget ufortjent og var naturlig nok langt nede når dommeren blåste for full tid like etterpå. Aller mest ufortjent for kanskje kampens beste spiller, Markus Aalberg, som virkelig ikke hadde fortjent denne avslutningen på kampen etter alle de gode redningene tidligere i kampen.

Video med mål og høydepunkter kommer så fort redaksjonen får tid til å klippe og lime litt.

Nå venter Byneset hjemme, fredag 5.juni 19:30. Velkommen til Guldbergaunet stadion!

Pauseresultat: 1 - 2
Sted: Nye Blinkbanen