Nyheter

Video fra oppgjøret mot Bjørgan

Tre straffespark og massevis av misbrukte sjanser. Det endte med poengdeling i sesongens tredje kamp. Se mål og høydepunkter her!

Etter en straffemiss tretti minutter ut i kampen skulle det se ut som IFK gikk til pause med 0-0, men Julien Le Bozec førte Innherred opp i ledelsen like før hvilen.
Bjørgan reduserte rett etter pause og etter dette kjørte IFK kampen sjansemessig, men uten få ballen i mål. Nytt straffespark kvarteret før slutt og Tore Myrslo og fører IFK opp i ledelsen igjen med sitt første mål i Innherred-trøya. Fem minutter før slutt ble Eirik Holmstrand utvist etter en reflekshandling på streken, og nytt straffespark som Markus Aalberg ikke klarer å gjøre noe med. Like etter er det bare en meget bra redning av Bjørgans målvakt på Tore Myrslo sin avslutning som sørger for poengdeling.

Endelig er redaksjonen tilbake på rett kjøl, og videoer som mangler fra oppgjørene Levanger 2, Rørvik, Fram og Stjørdals-Blink 2 vil komme så fort det lar seg gjøre og tiden strekker til.
Fortsett å ta turen innom her, og følg oss på facebook for varsel når det kommer nye saker.