Nyheter

Goalshow fra Innherred – Flatanger

Etter fristelser om fleskbein og coca-cola servert i Flatangerhallen 24.januar, får gutta fra Flatanger selvfølgelig spesialbehandling.
Videoen fra denne kampen ble plutselig flyttet øverst i prioritet og kommer derfor først av alt og alle.

Det ble et spennende oppgjør, der Flatanger først tok ledelsen.
Thomas Sirkus Sivertsen ville det annerledes og scoret to perler av noen mål.
Innherred gikk til pause med 2-1 ledelse.
Bare 12 sekunder ut i andre omgang var lagene like langt igjen.
Flatanger gikk opp i ledelsen igjen midtveis i andre omgang. Ikke lenge etter fyrte Chris Andre Horn løs med kanonen på hjørnespark, og 3-3 på måltavla.
To minutter før slutt går Flatanger opp i ledelsen, og det ble det siste målet i futsalserien i Beitstadhallen for denne sesongen.
Dette til enorm skuffelse for oss og naturlig nok enorm jubel for gutta fra Flatanger.

Før neste kamprunde i Flatangerhallen søndag 24.januar har Innherred og Flatanger like mange poeng og bare målforskjellen skiller lagene.

Vi håper det kommer mye folk til Flatangerhallen, vi i Innherred FK futsal gleder oss uansett til nye kamper i serien! ;)