Nyheter

Seriemestere etter thriller i Namsoshallen!

Innherred er fylkets beste futsallag.

Søndag ble den nordtrønderske futsalserien avsluttet i Namsoshallen.

Det endte på best mulig vis for Innherred, takket være en glimrende avslutningsrunde.

Utgangspunktet før helga var enkelt: Ettersom Flatanger var fire poeng foran, var vi avhengig av hjelp – i tillegg til at vi måtte ha full pott på våre tre kamper.

Vi åpner med solide 9-0 mot Beitstad og fikk med det en fin start på dagen. Starten ble enda bedre da Namsos tok hjem en meget sterk 5-2-seier over Flatanger i neste kamp. Vi hadde fått hjelpa vi trengte.

Flatanger gjorde jobben mot Beitstad (6-4), mens vi leverte nok en solid forestilling da Namsos ble slått hele 8-2.

Det betydde at Flatanger lå kun ett poeng foran oss før aller siste kamp. Dermed ble sesongens siste kamp også en seriefinale, hvor vi hadde alt å vinne.

Vi bestemte oss for å ta dem på senga og gå ut høyt relativt tidlig i kampen. Det lyktes vi med. Vi skapte sjanser, hamret baller i treverket, og hadde knapt sjanser imot. Men scoringene lot vente på seg. Helt til kun to minutter gjensto. I en timeout like før bestemte vi oss for å fortsette å peise på, i visshet om at målet ville komme. Like etter gjorde Eirik Malm en glimrende jobb da han passerte keeper og ble felt. Thomas Sivertsen satte straffen sikkert i mål (regner jeg med, undertegnede turte ikke å se!). Samme Sivertsen doblet like etter, før han fullførte hattricket fra timeteren – alt i løpet av 56 magiske sekunder.

Flatanger fikk et unødvendig trøstemål like etter, men 3-1-seier var mer enn nok til å ta hjem seriemesterskapet.

Innherred vant serien to poeng foran Flatanger, og var laget som både scoret flest og slapp inn færrest i løpet av vinteren.

Vi takker Flatanger, Namsos og Beitstad for en morsom, velspilt og underholdende sesong. En stor takk også til arrangører og dommere som har gjort en kjempeinnsats de fire kamphelgene.

Nå får vi ta på utendørsskoene i noen måneder, før det blir futsal igjen på slutten av året. Takk for nå!

 

Jonas, Innherred