Nyheter

Sesongen 2016 er godt i gang!

Vi har til nå spilt 3 kamper, forhåndsvis borte mot Levanger 2 (2-0), hjemme mot Åfjord (6-1) og borte mot Neset (0-0). Kampen mot Åfjord var årets første hjemmekamp, og vi var sultne på 3 poeng etter tapet i serieåpningen mot LFK2. Dette var en kamp som kan beskrives med ord som enveiskjøring og effektivitet, […]

Vi har til nå spilt 3 kamper, forhåndsvis borte mot Levanger 2 (2-0), hjemme mot Åfjord (6-1) og borte mot Neset (0-0).

Kampen mot Åfjord var årets første hjemmekamp, og vi var sultne på 3 poeng etter tapet i serieåpningen mot LFK2.
Dette var en kamp som kan beskrives med ord som enveiskjøring og effektivitet, da vi vant hele 6-1 og Åfjord ikke hadde all verden å stille opp med. Vi viser at vi kan spille fotball og score mål, samtidig som vi har god kontroll bakover.

Bortekampen mot Neset på Frosta var en meget vindfull affære. Det blåste kraftig gjennom hele kampen, og det satte sitt preg på fotballen.
Det ble tidvis mye “Frosta-ball”, med høye baller opp og en del duellspill.
Begge lag hadde et par sjanser i første omgang. Neset med et par farlige som ble avverget, og vår egen Ole Haugen skulle muligens hatt et straffespark.
Det var en rotete, tidvis kjedelig og ikke minst vanskelig fotballkamp for begge lag, der ingen av lagene klarte å ta tak i kampen før det siste kvarteret.
Sluttspurten var det vi som sto for, da vi fikk til mye av spillet vårt og hadde en del muligheter til å avgjøre kampen. Det lyktes vi dessverre ikke med, og det ble poengdeling på Vinnatrøa.
Her er hva kaptein Chris Andre Horn hadde å si etter kampen:
“Dette var litt av en opplevelse. Skikkelig Frosta-vær, dårlig fotball og en slitt kunstgressbane.
Jeg synes vi gjør det greit i andre omgang, vi har god kontroll bakover og vi skaper en del sjanser selv.
Vi bruker for lang tid i første (omgang) til å ta tak i kampen, men her skal vi bli bedre.
Det er ikke en lett bortekamp, og jeg tror ikke det er mange lag som henter poeng her.
Sluttspurten vår er jeg veldig fornøyd med innsatsmessig, men skulle selvfølgelig hatt en bedre skjebne. Alt i alt må vi være fornøyd med å ta med oss 1 poeng her ute, samtidig som vi holder nullen bak.
Nå er det fullt fokus på en god treningsuke og hjemmekampen mot Vestbyen!”

I årets andre hjemmekamp er det Vestbyen som kommer på besøk.
Kampen spilles fredag 6.mai kl. 19.30 på Guldbergaunet.

Vi var til stede på Lånke kunstgress da våre to neste motstandere, Vestbyen og Lånke, barket sammen.
Der var vi vitne til et spillende Vestbyen-lag og et mer “Drillo-preget” Lånke. Her var det også kraftig vind og vanskelige spilleforhold.
Vestbyen var det klart beste laget og prøvde å spille ballen langs bakken. De hadde sine sjanser, spesielt mot slutten av kampen, men det ville ikke la seg gjøre.
Lånke spilte en grei kamp defensivt og prøvde seg på et par kontringer. Dette fikk de belønning for med et straffespark på slutten av andre omgang. Det ble satt i mål og Lånke stjal alle poengene på hjemmebane.

Gutta har hatt en god uke på feltet og er klare til dyst!
Vi ønsker små og store velkommen til årets andre hjemmekamp.