Nyheter

Innherred FK – Levanger FK 2

Vi tok i mot LFK2 hjemme på Guldbergaunet Stadion i høstsesongens premiere.
Les utfallet her!

I premieren av høstsesongen tok vi i mot LFK2 på Guldbergaunet Stadion.

Gutta visste at dette kom til å bli en tøff affære, og har motivert seg mot denne kampen i hele sommer.
Vi har hatt en lei tendens til å starte kampene våre litt under pari, og denne kampen var intet unntak.
Etter 2 min sto det 0-1 etter scoring av Mosa Doboyou som kom på et gjennombrudd, skøyt i steget og sendte gjestene i føringen. Aalberg og backrekka vinket for offside, men linjedommeren mente han va innafor, og dermed var jobben allerede tøffere.
Men vi tar tak, er tålmodig med ballen og spiller fin fotball. Vi har noen fine overganger der vi kommer oss rundt på kant, slår inn i boksen og får et par avslutninger.
6 minutter etter scoringen til LFK2 sitter den for oss. Ole Haugen dunker inn reduseringen!
Resten av førsteomgangen fortsetter vi å spille ball, vi trår til i duellene og jobber fantastisk godt sammen.
Rett før pause blir LFK2s målscorer utvist med sitt andre gule kort for kvelden.
Vi går til pause på stillingen 1-1.

Etter hvilen går vi ut på banen og fortsetter den gode jobben.
I det 53.min sitter den igjen for oss, etter en herlig frisparkvariant som ble oppfunnet på stedet, finner Eirik Malm nettmaskene og vi har snudd det!
Etter scoringen svinger kampen litt mer, men vi jobber fantastisk godt og Levanger skaper ikke all verden.
I det 70.minutt begynner vi å bli slitne, vi får en del skader og det blir rotering på plassene.
LFK2 kommer til en del sjanser, Aalberg har blant annet en dobbeltredning og er offensiv i feltet.
Det merkes at vi blir sliten, og i det 83. minutt får Per Victor «Pelle» Fuglår får sitt andre gule for kvelden og hopper i dusjen.
Det fortsetter å svinge frem og tilbake, Rune Holmen (venstreback!) kommer på et fantastisk løp, og blir spilt gjennom. Dessverre får han ballen litt for langt foran seg, og keeper kommer ut. Det blir en krasj, men dommeren dømmer 5 meter.
Så på overtid, klabb og babb utenfor 16 meteren vår, ballen kommer sprettende inn til Nordberg som er fremme for å redde poeng for LFK2. Han tar ned ballen med noe som kan se ut som hånda, men vanskelig å se for dommeren om det er hands eller ikke. Malm er i duellen med han og Aalberg må til slutt litt ut og gjøre seg stor. Nordberg gir seg ikke i slike dueller og kolliderer med keeperen vår i det ballen triller over målstreken. Vi føler vi kunne fått frispark her, men nok en vanskelig situasjon for dagens dommer. Stillingen er dermed 2-2 og dommeren blåser av kampen for poengdeling.

Vi føler selvfølgelig dette er bittert med tanke på at vi leder frem til overtid, men i etterkant er vi veldig fornøyd med poeng mot serielederen, og ikke minst stolt over egen innsats og vilje!

God stemning i leiren som vi tar med oss inn i neste treningsuke!


Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.