Nyheter

Nytt år – nye muligheter!

Vi oppsummerer 2016 og deler våre tanker rundt det nye året.
En ny sesong står rundt hjørnet og vi håper dere vil ta del i den med oss i år også!

Innherred FK ønsker alle et riktig godt nytt fotballår!

2017
Vi er inne i et nytt år, som betyr en ny sesong.
I år spiller vi i 5.divisjon avd. 1, der vi har følge av blant andre Neset, Vinne, Fram og Steinkjer 2.
Sesongåpningen er ikke før 20.april, noe som vil si at vi enda har god tid til å forberede oss så vi er godt rustet til å gjennomføre sesongen på best mulig måte.

Men først må vi kort oppsummere 2016-sesongen.
Vinteren besto av futsal, der vi hadde fire kamphelger (Steinkjer, Beitstad, Flatanger og Namsos).
Det ble en meget jevn affære gjennom sesongen, men vi avgjorde det selv i aller siste kamp og stakk av med «bøtta» rett foran nesen på Flatanger-gutta!

I januar i fjor tok Mats Troset og Jan-Einar Lundereng over trenerjobben og dannet et solid trenerteam med mye erfaring, rutine og kunnskap.
Vi hadde en god og intensiv oppkjøring, og tok fatt på sesongen 2016 med motivasjon og mye energi.

Første motstander ut var selveste gullfavoritt Levanger 2 på Moan, der vi litt uheldig tapte 2-0. Fire dager senere var det duket for årets første hjemmekamp, der vi knuste Åfjord 6-1. Deretter sto Neset klare i stormen på Frosta. I en kamp der ballen var mer i lufta enn på bakken klarte ingen av lagene å score, og resultatet ble 0-0.
De tre første kampene gir et lite bilde av hvordan resten av sesongen ble. Det var oppturer og nedturer (gjerne flere på rad), det var skuffelse, frustrasjon og sinne, og det var humør, glede og samhold.

Vi avsluttet sesongen med sterke 3-0 hjemme mot Vuku og 0-2 borte mot Fram, men det holdt ikke til å bli værende i 4.divisjon etter NFFs omlegging av seriesystemet.

Alt i alt var det en sesong vi lærte mye av og som vi bygger videre på som klubb og som lag.
Vi tar med oss alt det positive vi har opplevd inn i oppkjøringen som begynner nå i februar.

Vi startet en ny tradisjon med «Innherred FKs årlige bankett» der alle spillere, støtteapparat, ledere og deres følger sammen feiret gjennomført sesong med god mat, god stemning og en innholdsrik prisutdeling. Dette var stor suksess, og vi gleder oss allerede til neste års bankett!

Trenerbytte

Etter endt sesong kom styret og trenerteamet frem til beslutningen om å skille lag av personlige årsaker.
Klubben vil med dette takke Mats og Jan-Einar for samarbeidet og innsatsen gjennom 2016-sesongen, og ønske dere lykke til videre. Håper vi sees på feltet igjen snart!

Nå på nyåret ble det klart at Tore Myrslo tar over som hovedtrener i klubben.
Tore kommer inn med mye erfaring som spiller i blant annet Steinkjer FK, Levanger FK og sist sesong spilte han for nettopp Innherred FK. Han innehar et stort lass med fotballforståelse, mål og ambisjoner for klubben. Velkommen i trenerrollen!

Fremover

Vi starter futsalserien nå i midten av januar, med kampdag 14.januar i Namsos, 29.januar i Flatanger, 11.februar i Beitstad og sluttspill i Trondheim 25.- og 26.februar.
Nytt for futsalsesongen er at Kristoffer Govasmark tar fatt på trenerjobben for futsallaget, med god assistanse fra Jonas Holberg og Truls Ertsås.

I slutten av januar/starten av februar er vi i gang med oppkjøring til utendørssesongen 2017, og fra da og inn til seriestart vil det være fullt trøkk og masse trening.

Takk

Til slutt vil vi takke alle som har fulgt oss og støttet oss gjennom sesongen 2016, og ønske dere hjertelig velkommen både i futsalsesongen og på Guldbergaunet 20.april, da vi åpner utendørssesongen hjemme mot Overhalla.
I tillegg vil vi takke alle supportere, samarbeidspartnere, sponsorer og alle som har hjulpet til underveis.
Vi setter utrolig stor pris på hver og en av dere.

 


Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.