Nyheter

Poengdeling i toppoppgjøret

«Vi er fornøyd med å ta med oss 1 poeng fra dette oppgjøret, selv om vi hadde håp om å ta alle tre. Med begge lags sjanser er nok resultatet rettferdig»
Les sammendraget fra bortekampen mot Neset i 2.serierunde og hva sportslig leder, Truls Ertsås, sier om oppgjøret.

Etter en knusende seier hjemme mot Overhalla i serieåpningen flyttet vi fort fokus over på hva som ventet oss i runde to, nemlig Neset borte. Vi visste at dette kom til å bli en helt annen type fotballkamp, og vi brukte treningsuka godt på å forberede oss.

Neset FK – Innherred FK
Vinnatrøa Kunstgress
28.april.2017, 20.00
Resultat: 1-1
Dommer: Gisle Røhmen
Assistentdommere: Oscar Olsen og Tobias Svendsen
Innherred FK:
Aalberg – Selnes (Holmvik 72.min), Tisløv, Malm, Holmen –
Olsen (Hovd 60.min), Fuglår, Horn (K), Holberg (Johnsen 57.min), Brhane –
Jakobsen
Innbyttere:
Hovd, Johnsen, Holmvik

Det er ikke enkelt å trille ball på Vinnatrøa, vi var dermed nødt til å gå i krigen og gjøre det vi kunne for å få med oss poeng.
Igjen er vi litt for slappe i starten av kampen. Vi er litt på etterskudd og lar Neset få litt for god tid med ballen. Dette resulterer i at vi får et baklengs etter 9 min da vi ikke får klarert et innleggsforsøk.
I kjent IFK-stil våkner vi opp etter dette og begynner å trøkke til i duellene, vi får i gang kula på midten og får brukt kantene våre.
Dette resulterer i at vi presser Neset bakover i banen, vi har en del sjanser (blant annet Jonas Holberg i et herlig driv forbi tre-fire Neset-spillere, litt heldig med siste passeringen og får ballen på halv volley. Skuddet fra 16 meter går like over med venstreslegga!) og vi produserer et par hjørnespark.
Og det er nettopp hjørnesparket som blir redninga. I det 39.minutt slår «Pelle» Fuglår inn fra venstre, via et par spillere på fremste stolpe, før den havner hos nettopp Jonas Holberg som har lurt seg på bakre. Lysluggen, som er tilbake fra skade, gjør ingen feil og dunker inn utligningen, nok en gang med venstre!

Etter pausen blir det litt mer «Hawaii». Ingen av lagene får satt noe ordentlig preg eller tatt tak i kampen. Neset er først frempå da de spiller seg inn fra deres venstre, ballen havner inne på 6-7 meter der de får avsluttet, men Aalberg er nede og redder.
Deretter produseres det flere sjanser foran Nesets mål. Innbytterne setter preg på kampen der Johnsen kommer seg rundt på kant og får lagt inn ved flere anledninger. Både «Titten» Holmvik og Hovd får muligheten mot Nesets sisteskanse, men Frostningenes nr 1 går seirende ut av duellene med to kvalifiserte redninger. Må også nevne Tittens brassespark(!) som snek seg like utenfor stolpen. 1978-modellen viser at han fortsatt er både akrobatisk og ungdommelig!
Så var det hjemmelagets tur. De prøver seg på en kontring, der de med få trekk kommer seg gjennom og spiller fri spissen. Aalberg sklir i det han er på tur ut, og bestemmer seg for å avvente i det han kommer seg opp igjen. Spissen skyter ned til sin venstre på 2-3 meters avstand til IFKs sisteskanse, men Aalberg kommer seg raskt ned og redder.

Dermed blir det ingen flere scoringer og sluttresultatet blir 1-1.

Vi tok oss en prat med sportslig leder og altmuligmann, Truls Ertsås, etter kampen:
«Vi er fornøyd med å ta med oss 1 poeng fra dette oppgjøret, selv om vi selvfølgelig hadde håp om å ta alle tre. Men med sjansene begge lag hadde er nok resultatet rettferdig. Vi føler det er et lag som prøver å spille fotball, mens hjemmelaget spiller på det de er gode på, nemlig lange baller og hardt duellspill. Vi gleder oss til returoppgjøret på Guldbergaunet, der kunstgressmatta ikke er en faktor vi må ta så mye hensyn til.»

Neste kamp er hjemme mot Hegra, torsdag 4.mai kl 20.00. Vel møtt!


Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.