Nyheter

Spent stemning før bortekampen mot Selbu

Lørdag går turen for IFK-gjengen til Selbu for sesongens første bortekamp. Troppen er klar for å sette kursen sørover for årets nest lengste tur.

Selbu spilte sin serieåpning tidligere denne uken mot Verdal 2, der de tapte 3-0 på Verdal stadion. Når Innherred kommer til Selbu kunstgress, møter de trolig ett hevngjerrig lag som er ute etter å reise kjerringa. Det er naturlig å tro at Selbu som de fleste er bedre hjemme enn borte. På grunn av at Koa-tunnelen på Røra er stengt i det aktuelle tidsrommet, er det knyttet stor spenning til om kartleseren som er leid inn til en så lang og intrikat tur klarer å guide IFK-guttene trygt til og fra kampen. ;)

Med forbehold om 3G-signal på stadion satser vi på å legge ut oppdateringer fra kampen på facebook under gruppa “Innherred FK – www.innherredfk.no”.