Poengdeling i toppoppgjøret

"Vi er fornøyd med å ta med oss 1 poeng fra dette oppgjøret, selv om vi hadde håp om å ta alle tre. Med begge lags sjanser er nok resultatet rettferdig" Les sammendraget fra bortekampen mot Neset i 2.serierunde og ... Les mer

Nytt år – nye muligheter!

Vi oppsummerer 2016 og deler våre tanker rundt det nye året. En ny sesong står rundt hjørnet og vi håper dere vil ta del i den med oss i år også! Les mer

Endelig starter det igjen!

Førstkommende mandag sparkes endelig høstsesongen 2016 i gang igjen! Gutta er klare, det blir flomlys, det blir dugg i gresset, det blir stemning! Les mer

Sesongen 2016 er godt i gang!

Vi har til nå spilt 3 kamper, forhåndsvis borte mot Levanger 2 (2-0), hjemme mot Åfjord (6-1) og borte mot Neset (0-0). Kampen mot Åfjord var årets første hjemmekamp, og vi var sultne på 3 poeng etter tapet i ... Les mer

Seriestarten mot Levanger-2 endte med tap

Ventetiden var endelig over når årets seriestart gikk av stabelen på Moan stadion mot Levanger sitt andrelag. Det skulle bli en jevnspilt batalje der effektiviteten hos hjemmelaget sørget for at vi måtte dra hjem uten poeng. Les mer

Goalshow fra Innherred – Flatanger

Etter fristelser om fleskbein og coca-cola servert i Flatangerhallen 24.januar, får gutta fra Flatanger selvfølgelig spesialbehandling. Videoen fra denne kampen ble plutselig flyttet øverst i prioritet og kommer derfor først av alt og alle. Les mer

Målene fra oppgjøret mot LFK-2

Endelig er video med målene fra kampen mot Levanger-2 på hjemmebane 11.mai klar(!!!), ting tar tid. Dere som har ventet i lengre tid etter videoer kan sove godt i tiden fremover, alle mål fra 2015-sesongen vil bli lagt ut i ... Les mer

Fødselsdag for Innherred-legende

En av de få som fortsatt er aktiv av troppen som spilte for Innherred i 2011 er Jonas Andre Holberg. 11.juni fylte han 28 år, og i den anledning har vi klippet sammen en film av hans bidrag i form ... Les mer

Målkalas mot Byneset

De som hadde tatt turen til Guldbergaunet stadion fikk overvære ketchup-effekt i form av mål. Førsteomgang var tidvis overkjøring, med meget godt press på motstanderen de stundene de fikk ha ballen. Andreomgang ble en transportetappe og noe naturlig falt ... Les mer

Referat fra oppgjøret mot Stjørdals-Blink 2

I en thriller av en fotballkamp med straffespark, strafferedning og utvisning i en ellers meget sjanserik kamp virket det lenge ut som Innherred FK skulle få med seg alle poengene, men noen kontroversielle dommeravgjørelser og to sene mål av ... Les mer

Kampreferat fra et målrikt oppgjør mot Fram

Det som lenge kunne se ut som plankekjøring for Innherred ble unødvendig spennende da en tremåls ledelse ble gitt bort i andre omgang. Heldigvis våknet Innherred med noen få minutter igjen på klokka. Julien Le Bozec sikret alle tre ... Les mer

Fikk smake pisken av Rørvik

Med buss tok vi fatt på årets lengste reise for bortekamp mot Rørvik. Det skulle bli en kamp der vi ble hengende etter fra første stund, og med en tynn innbytterbenk og skade på kaptein Chris Andre Horn tidlig i ... Les mer

Kampreferat fra oppgjøret mot Levanger-2

En tett kamp der begge lag hadde hver sin omgang, Levanger hadde flest sjanser i førsteomgang og kunne gå til pause med ledelse 1-2. Innherred hadde andreomgangen, men det hele endte med null poeng da det ikke ble scoret ... Les mer

Poengdeling mot Bjørgan

Det endte til slutt uavgjort 2-2 i en kamp med en god porsjon dramatikk. Tre straffespark, ett rødt kort og periodevis høy temperatur på banen var noe av det som ble opplevelsen på en litt tung dag på jobben for ... Les mer

Tre poeng mot Tiller

Kampen startet med gode sjanser begge veier, og Tiller gikk først opp i ledelsen, men Innherred snudde til 2-1 til pause. Når luftens baron Jonas Holberg scoret sitt andre mål for dagen 71 minutt ut i kampen ble det vanskelig ... Les mer

Seier i serieåpningen

På en dag der værforholdene nesten ikke tillot fotballkamp, ble Ole Haugen sin scoring midtveis i andreomgang det eneste som skilte lagene målmessig. Tre viktige poeng var noen av få lyspunkt denne dagen. Les mer

Video fra treningskampene i sesongoppkjøringen

Da er tiden for å slippe en video med målene og noen sjanser fra treningskampene før seriestart. På overtid vil nok mange mene siden vi nå allerede har spilt første seriekamp. Det har vært en travel tid frem mot ... Les mer

Klart for seriestart

Innherred-trener Per Ola Govasmark(bildet) gleder seg til å komme i gang med sesongen når vi i kveld får besøk av Vinne, som blir som et lokaloppgjør å regne i denne avdelingen. Les mer

Ti kjappe med Johannes Amundsen

Som en del av det å signere for klubben lager vi en liten sak der vi spør spilleren ti spørsmål. En av nykommerne er Johannes Amundsen, les hans svar her. Les mer

Ti kjappe med Tore Myrslo

Som en del av det å signere for klubben lager vi en liten sak der vi spør spilleren ti spørsmål. En av nykommerne er Tore Myrslo, les hans svar her. Les mer

Ti kjappe med Markus Aalberg

Som en del av det å signere for klubben lager vi en liten sak der vi spør spilleren ti spørsmål. En av nykommerne er Markus Aalberg, les hans svar her. Les mer

Ti kjappe med Sivert Arne Rodum

Som en del av det å signere for klubben lager vi en liten sak der vi spør spilleren ti spørsmål. En av nykommerne er Sivert Arne Rodum, les hans svar her. Les mer

Treningskamp mot SFK junior

Tradisjon tro, skal vi møte Steinkjer FK sine juniorer i oppkjøringa til seriestart. Søndag 19.april, kampstart 20:30 på Guldbergaunet stadion. Les mer

Uavgjort mot Levangers juniorlag

Innherred gjorde i dag unna årets første treningskamp utendørs. Da hovedtrener Per Ola Govasmark(bildet) ble tvunget med til Sverige på harryhandel tok Kenneth Hoseth oppgaven som stedfortreder, som han forøvrig løste eksemplarisk. Les mer

Første treningskamp utendørs

Lørdag 7.mars tar vi imot juniorene fra Levanger FK på Guldbergaunet Stadion. Vi har tatt en prat med IFK-er Chris Andre Horn(bildet) og hans synspunkter på oppkjøringen og forventinger før første treningskamp. Les mer

Målkavalkade fra Beitstadhallen

Bedre sent enn aldri sies det, nå kommer endelig målkavalkaden fra siste kamphelg i Beitstadhallen for 2.divisjon futsal. Beklager at det har tatt tid, men grunnet tekniske problemer ble det sånn denne gangen. Les mer

Kamphelg i Beitstadhallen

Da er det klart for sesongens siste kamphelg i futsal 2.div, denne gangen er det Beitstadhallen som er arena med Beitstad FK som arrangør. Med et kampprogram som strekker seg fra 10:00 til 18:15 både lørdag og søndag, skal det ... Les mer

Kampenes beste spillere

Innherred FK fikk æren av å arrangere historiens første 2.divisjons futsalrunde i Steinkjerhallen i regi NFF. Det er ekstra motiverende for en liten klubb som IFK å gjøre noe slikt når våre sponsorer stiller opp for å gjøre det ... Les mer

Kampsponsor i Steinkjerhallen

Vår gode utstyrsleverandør G-Sport og sponsor Jordbærpikene var ikke tunge å be når de ble spurt om å stille som kampsponsor på lørdag. Gavekort vil ble premier til lagets beste spiller fra begge lag, i alle kampene! Les mer

Video fra Namsoshallen

Da har vi endelig fått surret sammen en kavalkade av målene fra Innherred sine oppgjør i Namsoshallen. Reagerer du på at det mangler noen mål? Deriblant kjempetreffet av Beitstads Bjarne Lagesen? Eller et av Sivert Rodum sine to mål ... Les mer

Futsal i Steinkjerhallen

Endelig, ikke ett sekund for tidlig er det duket for en hel dag med futsal i Steinkjer. Lørdag 24.januar tar Innherred FK imot lagene fra 2.divisjon futsal region midt. Kampene vil spilles fortløpende fra 10:00 til siste som starter ... Les mer

Solid futsaldebut

I helga spilte Innherred FK klubbens første obligatoriske kamper i futsal. Seks kamper i Namsoshallen var både tøft, artig og lærerikt. Fasit er ni poeng - tre seire og tre tap. Toppscorer så langt for IFK med seks mål, vår nyeste signering ... Les mer

Første kampdag unnagjort i Namsoshallen

Tre kamper på fem timer skulle vise seg å bli i tøffeste laget for Innherred, selv om troppen var fyldig. Med tre av ni mulige poeng med seg hjem i bagasjen, får vi håpe på bedre uttelling i morgen. Les mer

Første spillhelg for Innherred Futsal

Spillende lagleder Jonas Holberg gleder seg til debuten med Innherred Futsal i den nyopprettede nord-trønderske futsalligaen. Spillergruppa har trent siden november, og tar førstkommende helg turen til Namsoshallen, der de skal spille seks kamper fordelt over lørdag og søndag. Les mer

Ole Haugen – Årets spiller 2014

Spillere og støtteapparat stemmer etter hver sesongslutt fram årets spiller i Innherred FK. I år viste stemmegivningen tydeligere enn noen gang hvem som hadde utmerket seg mest, Ole Haugen får meget fortjent utmerkelsen for 2014. Les mer

Referat fra borteoppgjøret mot Fram

Årets siste kamp, på bortebane mot Fram, som i fjor, skulle etterhvert vise seg å bli en merkelig kamp, der mange sjanser og delvis dominerende banespill ikke skulle holde til å få med seg poeng. Straffesparket fra toppscorer Jakobsen ... Les mer

Referat fra oppgjøret mot Rødde-2

Innherred ble hardt straffet da de sov defensivt når Rødde sitt andrelag kom på besøk til Guldbergaunet Stadion. Halvveis i første omgang ledet bortelaget med hele fire mål, selv om banespillet kanskje ikke var så ujevnt. Opphentingen ble dessverre ... Les mer

Referat fra hjemmekampen mot NTNUI-2

Denne mørke og vindfulle høstkvelden på Guldbergaunet Stadion hadde hjemmelaget ballen mest og flere store sjanser helt til studentene mot spillets gang fikk det første målet. Kristoffer Lindseth sitt langskudd førte til utlikningen midtveis i andre omgang. Atter en ... Les mer

Referat fra hjemmekampen mot Vuku

Vuku kom tilbake begge gangene på kvelden da Innherred gikk opp i en tomålsledelse før pause, og atter en gang tok ledelsen etter pause. Alt i alt en sjanserik kamp, med mange harde dueller i en kamp der dommeren ... Les mer

Referat fra oppgjøret mot NTNUI-2

Oppgjøret mot studentlaget NTNUI-2, skulle bli preget av mye vind og regn. Ole Haugen førte IFK i ledelsen halvveis ut i første omgang, studentene utlignet like før pause. NTNUI tok bedre tak i kampen etter hvilen, og fikk ett ... Les mer

Referat fra kampen mot Vinne

Etter enveiskjøring det første kvarteret gjorde Åge Marius Christiansen og Vinne det første målet mot spillets gang. Innherred utliknet like etterpå ved Espen Aas. Uheldige Chris Andre Horn fikk to gule kort på under ti minutter, og IFK måtte ... Les mer

Referat fra oppgjøret mot Kattem

Prestasjonene var langt fra bra nok når Innherred møtte Kattem på Åsheim Stadion. Det hele startet bra med Simen Løfblad Kirkreit sine to kliniske avslutninger, men Kattem kom sterkt tilbake. Det ble en tung dag på jobben med 48 ... Les mer

Referat fra kampen mot RBK3

Rosenborg fikk styre kampen og effektive unggutter straffet Innherred to ganger før pause, Fredrik Jakobsen reduserte derimot før hvilen. En jevnere andreomgang, men slitne ben førte til at Innherred aldri klarte å sette inn en fullverdig sluttspurt i andreomgang. ... Les mer

Kampreferat fra oppgjøret mot Neset

I en jevnspilt kamp virket det lenge som at Innherred skulle få med seg poeng fra Vinnatrøa, men med to tabber på slutten av andre omgang fikk Neset de to nødvendige målene og IFK måtte reise tomhendt hjem. Les mer

Kamprapport fra oppgjøret mot Namsos

I kampen om tredjeplassen litt over midtveis i sesongen ble det Innherred som trakk det lengste strået. Ett tidlig mål av Even Nesset ble det eneste i første omgang, og ti minutter ut i andre omgang la IFK-toppscorer Fredrik ... Les mer

Referat og målet fra oppgjøret mot Trygg/Lade

I en kamp der hjemmelaget hadde flest sjanser, skulle målet av Innherred sin Fredrik Jakobsen bli kampens eneste. Flere viktige redninger av keeperdebutant Tommy Horn, og godt forsvarsspill, samtidig som Trygg/Lade var ueffektive førte til en sterk borteseier av ... Les mer

Referat og målene fra oppgjøret mot Malvik

En meget sjanserik kamp som endte med tre tremålsscorere! Ole Haugen og Fredrik Jakobsen noterte seg begge med tre mål for Innherred, og selv med Jim Roger Kvello sitt ekte hattrick i andre omgang ble det ikke nok for ... Les mer

Referat og mål fra kampen mot Rødde 2

Vårsesongens avslutningskamp for Innherred ble ikke som IFK-gutta hadde tenkt seg, men det så lovende ut helt til Julien Le Bozec ble utvist ti minutt før pause. Andre omgang ble periodevis enveiskjøring mot Innherred-målvakt Heimsvik, og da fløyta gikk ... Les mer

Referat og målene fra kampen mot Vuku

Etter en meget innholdsrik første omgang med mange sjanser til begge lag ledet Innherred med to mål til pause. I andre omgang fikk Innherred bedre kontroll på Vuku og sluttresultatet ble til slutt komfortable 1-4. Les mer

Referat og målene fra oppgjøret mot Fram

Innherred virket tidvis å ha tatt tidlig ferie i førsteomgang når de tok i mot Fram på Guldbergaunet, andre omgang var bedre, men kreftene holdt ikke helt inn. Begge lag hadde flere sjanser til å avgjøre oppgjøret som endte ... Les mer

Referat og målene fra kampen mot Vinne

Innherred hadde ballen mest og flest sjanser den første halvtimen. Det siste kvarteret av første omgang var Vinne var farlig på dødballer, men fikk ikke ballen bak Deima i IFK-buret. Fredrik Jakobsen scoret 0-1 og 0-3 midtveis i hver ... Les mer

Referat og målene fra kampen mot Kattem

I en kamp med store sjanser i første omgang, satte Innherred sin toppscorer Fredrik Jakobsen trygt inn straffesparket til 1-0, som også ble pauseresultatet. Perlen av ett langskudd fra Ole Haugen førte IFK opp i 2-0 halvveis i andreomgang. ... Les mer

Referat og målene fra kampen mot Rosenborg

I en kamp der Rosenborg hadde det meste av banespillet og åpnet med å ta ledelsen etter to minutter, snudde det helt da RBK fikk rødt kort etter 60min. Ti minutter etterpå fikk Julien Le Bozec sitt andre gule ... Les mer

Referat og målene fra oppgjøret mot Neset

Etter en tidlig ledelse med to mål til Innherred, snudde Neset og Frode Jørstad Presthus(bildet) med ett ekte hat-trick(!!!) med fire mål før pause. Blant annet måtte ett reddet straffespark tas om igjen som resulterte i mål. IFK kom ... Les mer

Referat og mål fra kampen mot Namsos

Innherred-gutta ble straffet hardt da de sov når dommeren startet kampen, og selv om ett hardtarbeidende Namsos straffet de gang på gang, våknet de aldri. Selv ikke russen sin humoristiske og livlige opptreden klarte å fyre opp stemningen på ... Les mer

Kampreferat fra oppgjøret mot Trygg/Lade

Årets første hjemmekamp ble en jevnspilt batalje, der straffesparket rett før full tid ble det som avgjorde kampen. Trygg/Lade sin målvakt reddet det første forsøket, men hadde gått ut fra streken før det ble tatt, og på neste forsøk ... Les mer

Kampreferat fra oppgjøret mot Malvik

Sesongstarten mot Malvik ble en stor opptur for Innherred-gjengen, da de fikk med seg tre poeng i en kamp der Malvik hadde ballen mest og satset tungt offensivt. To mål av Fredrik Jakobsen og ett mål av Ole Haugen ... Les mer

Mål og kampinfo fra oppgjøret mot Verdal-2

I en kamp der Innherred startet solid, ble det det fort mange slitne kropper. På overtid ordnet Fredrik Jakobsen og Michael Larsen hvert sitt mål, som førte til at Innherred avsluttet sesongen med tre poeng på hjemmebane. Les mer

Mål og referat fra oppgjøret mot Fram

Med ett Fram-lag som virkelig er i poengnød var tydelig sultne på å overleve i 4.divisjon, og ett tidvis tamt Innherred måtte til slutt gi tapt om å få med seg poeng fra Framnes Stadion. Les mer

Mål og referat fra seieren mot Vuku

Innherred tok tre viktige poeng etter mye stang ut de siste kampene. Ole Haugen ble matchvinner, og målet kom i en førsteomgang der IFK-gjengen var betydelig mer målfarlig enn Vuku. Andreomgangen ble jevnere og mer tøffspilt, med en del ... Les mer

Mål og referat fra kampen mot Åfjord

Nesten reprise fra vårens møte mellom lagene! En jevnspilt batalje med mange store sjanser der kampen kunne bekket begge veier, men Åfjord dro det lengste strået. Innherred gikk først opp i føringen, men Åfjord snur det og sluttresultatet det ... Les mer

Mål og referat fra oppgjøret mot Rørvik

Etter jevnt banespill i første omgang tok Innherred over kampen i andre omgang. Etter rødt kort til Rørvik, og 1-0 ved Even Nesset var alt klart for tre poeng til Innherred. Olav Andre Fausa ville det annerledes, og med ... Les mer

Kampreferat og målene fra oppgjøret mot Neset

Oppgjøret på Vinnatrøa stadion ble atter en jevnspilt kamp mellom disse to lagene, og Neset gjentok historien og vant som i oppgjøret på Guldbergaunet stadion tidligere i vår. Marginene ble utslagsgivende, og det var en bitter IFK-gjeng som måtte ... Les mer

Målene og referat fra kampen mot Selbu

Etter en jevn og dårlig førsteomgang, skulle Innherred FK og tomålsscorer Fredrik Jakobsen bli hakket for store for Selbu. Det var flere forholdsvis store sjanser i kampen, men det ble med de to målene av "Jakko". Les mer

Kampreferat og målene fra oppgjøret mot Vanvik

Høstsesongens første kamp ble en tøff og jevnspilt forestilling, Innherred skulle vise seg å trekke det lengste strået til slutt, selv om Vanvik var i ledelsen to ganger. Ole Haugen utlignet to ganger, før Fredrik Jakobsen førte IFK opp ... Les mer

Kampreferat og mål fra kampen mot Verdal 2

I en ikke alt for velspilt kamp ble målene av Even Nesset og Mats Troset i førsteomgang avgjørende for at Innherred fikk med seg tre poeng i den siste kampen før sommerferien. Bursdagsbarnet Thor Morten Grøtan feiret med to ... Les mer

Kampreferat og mål fra kampen mot Bjørgan

Det skulle bli en thriller av ett oppgjør med flere store sjanser begge veier i andre omgang, men stillingen etter første omgang ble sluttresultatet. Rune Nytrø Holmen scoret først på frispark, deretter ble Vegard Alstad Sunde matchvinner etter å ... Les mer

Kampreferat og mål fra oppgjøret mot Fram

I kampen der begge lagene trengte tre poeng kunne til slutt IFK ta med seg tre etterlengtede poeng. Målet til Ole Haugen rett før pause var ikke bare viktig, men også forholdsvis pent. Kokken fikk også to mål, og ... Les mer

Poengdeling på Vuku-dåggån

Etter bare tre minutter gikk Vuku opp i ledelsen, Innherred snudde til 1-2 før pause ved scoringer av Rune Holmen og Even Nesset. På overtid av andreomgang får Vuku utligninget til 2-2. Les mer

Målfest på guldbergaunet stadion

Neset sitt andrelag var på besøk på guldbergaunet stadion tirsdag kveld, og det skulle vise seg å bli en kamp med mange mål og god stemning. Dommer Ragnar Wist holdt en fin linje, som sørget for lite ufint spill. Les mer

Kampinfo og målet fra IFK – Neset

Etter en forholdsvis jevn kamp i delvis sludd og sterk vind, skulle Neset trekke det lengste strået i kampen mellom Innherred og Neset. Frode Jørstad Presthus(bildet) scoret kampens eneste mål i det 68`nde minutt, som førte til en heftig ... Les mer