Nyheter

Poengdeling på Vuku-dåggån

Etter bare tre minutter gikk Vuku opp i ledelsen, Innherred snudde til 1-2 før pause ved scoringer av Rune Holmen og Even Nesset. På overtid av andreomgang får Vuku utligninget til 2-2.

Det så lenge ut som Innherred skulle dra det lengste strået og få med seg tre etterlengtede poeng hjem, men Vuku fikk til slutt overlistet Per Christian Thane for andre gang i IFK-målet. En betuttet gjeng måtte gå av banen og i dusjen med ett poeng, da de trodde de hadde tre i lomma. Det var en tøffspilt kamp med mange dueller, gule kort og kritiserte dommeravgjørelser. Under første omgang var det oppholdsvær og fine forhold på gressmatta, mens i andre omgang regnet det tidvis mye. Innherred-gutta må ta med seg at de gjorde jobben mer eller mindre i 90 minutter for første gang i år, fortsetter de i denne stilen er det håp om mange flere poeng. De klarte samtidig å stoppe tapsrekken på sju strake tap.