Nyheter

Ole Haugen – Årets spiller 2014

Spillere og støtteapparat stemmer etter hver sesongslutt fram årets spiller i Innherred FK. I år viste stemmegivningen tydeligere enn noen gang hvem som hadde utmerket seg mest, Ole Haugen får meget fortjent utmerkelsen for 2014.

Ole har i 2014 vært en stor bidragsyter med 107 av 128 mulige oppmøter, og med 1915 spillerminutter fordelt over ALLE 22 seriekamper som førte med seg 12 mål og 16 målgivende med bare to gule kort totalt. En spiller som virkelig setter standarden for dedikasjon og prestasjoner. Istedet for blomster ble det utdelt gavekort for årets spiller, ikke fordi vi misliker blomster, men fordi vi liker gavekort bedre. De tre spillerne med best oppmøte gjennom sesongen ga også ytterligere ett gavekort, som Rune Nytrø Holmen vant soleklart med 121 av 128. Tommy Gulstad kom det berømte hestehodet foran Ole med 108 av 128. Nevner med det samme at det vil bli laget en videosnutt av det som har blitt fanget opp av Ole gjennom sesongen, som vil bli lagt ut her så fort den er ferdig produsert.