Nyheter

Målkavalkade fra Beitstadhallen

Bedre sent enn aldri sies det, nå kommer endelig målkavalkaden fra siste kamphelg i Beitstadhallen for 2.divisjon futsal. Beklager at det har tatt tid, men grunnet tekniske problemer ble det sånn denne gangen.

Lørdag fikk først Beitstad kjempe mot Innherred, som endte i med sifrene 6-0 til IFK. I neste kamp startet det lovende mot Rørvik, der IFK ledet 2-0, men med Rørviks Olav Fausa i spissen startet snuoperasjonen og sluttresultatet ble 3-5.

Søndag ble startet med en knokkelkamp mot juniorene fra Steinkjer FK, men IFK holdt hodet kaldt og vant til slutt komfortabelt 6-1. Sesongens siste kamp mot Namsos ble en kamp med to ventende og lavtliggende lag, men Namsos fikk et stykke ut i andre omgang hull på byllen, og vant 0-1.

Vi takker med dette for oss i futsalsesongen og ser frem mot utendørssesongen! ;)