Nyheter

Uavgjort mot Levangers juniorlag

Innherred gjorde i dag unna årets første treningskamp utendørs. Da hovedtrener Per Ola Govasmark(bildet) ble tvunget med til Sverige på harryhandel tok Kenneth Hoseth oppgaven som stedfortreder, som han forøvrig løste eksemplarisk.

Kenneth oppsummerer kampen for Innherred sin del, kort og konsist:

-Solid defensivt, gode avstander mellom ledd.

-Skaper en god del sjanser.

-Fikk testet ulike formasjoner, og spillere på forskjellige plasser.

-Mye spilletid på alle tilgjengelige spillere.

-Alt i alt godt gjennomført første treningskamp. Vi er i gang!

 

Troppen: Markus Aalberg, Tommy Gulstad, Anders Lind Vårum, Chris Andre Horn, Jonas Johnsen, Kristoffer Govasmark, Jonas Holberg, Even Nesset, Ole Haugen, Johannes Amundsen, Fredrik Jakobsen, Simon Heier, Eirik Holmstrand, Simen Løfblad Kirkreit, Tor Erling Hofstad, Tore Myrslo, Sivert Rodum.

Fredrik Jakobsen scoret IFK sitt mål etter 25 minutter på straffespark. Utligningen kom på overtid, atter et straffespark, til kraftige protester, men til ingen nytte. Dagens fløyteblåser Bjørn Martin Saur gjorde en solid innsats, selv om han dømte uten assistentdommere.