Nyheter

Årets andre hjemmekamp

Torsdag tar vi i mot Tiller til kamp på Guldbergaunet stadion, kampstart 20:00.

Tiller møtte Levanger sitt andrelag på mandag, og imponerte stort med et uavgjort mot avdelingens sannsynligvis sterkeste lag, på bortebane. Resultatet 0-0 virker meget sterkt, så nå skal vi få måle oss mot sterk motstand. Vi har gjennomført tre gode treninger siden forrige kamp, bortsett fra ett par skader og litt sykdom er troppen fit for fight. Vi gleder oss til kamp!

Kveldens tropp: Tommy Horn, Markus Aalberg, Tommy Gulstad, Eirik Holmstrand, Chris Andre Horn, Rune Holmen, Julien Le Bozec, Frode Skjervold, Anders Vårum, Lars Asbjørn Holmvik, Simon Heier, Jonas Holberg, Kim Jørgen Vang, Ole Haugen, Fredrik Jakobsen, Simen Kirkreit og Johannes Amundsen.

Gratis inngang, kiosksalg med kaffe fra vår gode sponsor Jordbærpikene.

Velkommen til kamp! ;)