Målkalas mot Byneset

Innherred
8
vs
1
Byneset

De som hadde tatt turen til Guldbergaunet stadion fikk overvære ketchup-effekt i form av mål. Førsteomgang var tidvis overkjøring, med meget godt press på motstanderen de stundene de fikk ha ballen. Andreomgang ble en transportetappe og noe naturlig falt trykket litt i kampen, men Innherred ga seg allikevel ikke før det sto hele 8-1 på blokka til dommeren.

Kaptein Chris Andre Horn startet målfesten med et hodestøt på Ole Haugen sitt hjørnespark fire minutter etter start. Fredrik “Jakko” Jakobsen dobler ledelsen etter ni minutter etter et fint gjennomspill, løper er perfekt og avslutningen likedan. Ole legger på til 3-0 halvveis i førsteomgang etter et dribleraid med påfølgende kontant avslutning. Jakko avslutter en nærmest prikkfri omgang med å slå ballen mellom beina på Byneset sin keeper etter innlegg fra Ole.
Jakko legger på til 5-0 ti minutter ut i andreomgang, før Byneset får lage kveldens trøstemål på en stuss på et frispark. Like etterpå scorer Jakko igjen, til stillingen 6-1 etter at Lars Asbjørn “Titten” Holvik har pirket en nydelig pasning gjennom midtbane og forsvars-leddet hos Byneset. Jonas Holberg vil også være med på showet og scorer muligens kampens fineste etter innlegg fra Hallvard Fjone, der Jonas plukker ned ballen på en måte bare han kan og klinker ballen hardt og plassert i mål. Etter en lang ball fra Jonas Nermark Johnsen over alle Byneset sitt forsvar avslutter Ole med en fin lobb over keeper og fastsetter sluttresultatet til 8-1.

Alt i alt en meget godkjent oppvisning av Innherred, der vi fikk ut det vi periodevis har sett de seneste kampene gjennom mer eller mindre hele kampen. Spesielt førsteomgang var ekstra imponerende. Forsvaret med IFK-målvakt Markus Aalberg bak seg hadde en rolig dag på jobben med få feilskjær. Fredrik Jakobsen ble kampens mestscorende med fire mål, dette i tillegg til å svi et straffespark tidlig i andreomgang. Med to mål i begge omganger, og to mål i forrige kamp har han for alvor åpnet årets målkonto.

Denne gangen er vi endelig tilbake med video av scoringer og sjanser fra kampen i referatet.

Video fra kampene mot Bjørgan, Levanger, Rørvik, Fram og Stjørdals-Blink 2 kommer med jevne mellomrom de nærmeste ukene, så følg med!


Pauseresultat: 4 - 0
Sted: Guldbergaunet stadion
Tilskuere: 40
Dommer: Lars Einar Ingvaldsen
Ass. dommer 1: Leif Arne Støfringshaug
Ass. dommer 2: Stian Andre Christensen

Kamprapport

4
goal
Innherred FK, Mål Chris Andre Horn
 
9
goal
Innherred FK, Mål Fredrik Jakobsen
 
21
goal
Innherred FK, Mål Ole Haugen
 
29
yellow
Byneset, Gult kort Andreas Gullaksen
 
40
goal
Innherred FK, Mål Fredrik Jakobsen
 
53
goal
Innherred FK, Mål Fredrik Jakobsen
 
55
sub
Innherred FK, Bytte Hallvard Fjone » Jonas Nermark Johnsen
 
58
goal
Byneset, Mål Andreas Gullaksen
 
60
goal
Innherred FK, Mål Fredrik Jakobsen
 
61
sub
Innherred FK, Bytte Kristoffer Govasmark » Lars Asbjørn Holmvik
 
68
sub
Innherred FK, Bytte Simen Kirkreit » Fredrik Jakobsen
 
77
yellow
Innherred FK, Gult kort Kristoffer Govasmark
 
80
goal
Innherred FK, Mål Jonas Holberg
 
83
sub
Innherred FK, Bytte Jonas Nermark Johnsen » Anders Vårum
 
85
goal
Innherred FK, Mål Ole Haugen
 

Innherred FK startoppstilling

1 Markus Aalberg
6 Anders Vårum Bytte
3 Eirik Holmstrand
5 Chris Andre Horn Mål
2 Rune Holmen
11 Jonas Holberg Mål
13 Lars Asbjørn Holmvik Bytte
10 Julien Le Bozec
9 Ole Haugen MålMål
4 Fredrik Jakobsen MålMålMålMålBytte
27 Jonas Nermark Johnsen Bytte

Innherred FK Innbyttere

7 Kristoffer Lindseth
8 Simen Kirkreit Bytte
14 Hallvard Fjone Bytte
23 Kristoffer Govasmark Gult kortBytte

Byneset startoppstilling

24 John Olav Hoem
4 Espen Jacobsen
17 Ola Ørstad
6 Vegard Foss
21 Steinar Bævre Heggset
22 Glenn Inge Lundhaug Angell
11 Robin Hybertsen
13 Arve Skjøstad
26 Even Unsgård
18 Kim Andre Jakobsen
28 Andreas Gullaksen MålGult kort

Byneset Innbyttere

16 Marius Rye Megård
5 Emil Svendsen