Nyheter

Klar for semifinale

Etter gårsdagens seier mot Malvik er Innherred FK klar for semifinale i OBOS-cup.

Fredagskveld ble Malvik beseiret på en kald, bløt og sur høstkveld.
Spillet var litt preget av været, Malvik lå lavt og ventet på muligheten for kontringer. IFK hadde mange gode muligheter og etter at de gikk opp i ledelsen tidlig trodde man det skulle bli en enkel kamp. Malvik scoret halvveis i førsteomgang og noen minutt før pause(det andre målet viser video at det er soleklart frispark til IFK). Like etterpå sørger en fin frisparkvariant, der Jakko legger til en ledig Rodum som perfekt får sikte ballen i lengste, for at vi er like langt til pause. Andreomgang preges av at Malvik har medvind, som gjør kontringer vanskeligere med en våken Markus Aalberg bakerst hos Innherred, stopperparet Chris Horn og Eirik Holmstrand fikk stort sett en enkel jobb. Og da Daniel Hustad halvveis i andreomgangen bestemmer seg for å herje med Malvik-forsvaret for så å legge til Jakko på blank kasse ser det hele ganske trygt ut. Malvik setter inn en liten sluttspurt, men det fører til gode kontringer for IFK. Jakko svir en kjempesjanse fem minutt før slutt, men gjør det godt og setter spikeren i kista et minutt på overtid når han blir spilt alene igjennom med keeper.

Sluttresultat: Malvik 2-4 Innherred

Trekning av motstander i semifinalen offentliggjøres mandag 21.september.

Foregående kamper i OBOS-cup:
Innherred 4-2 Kolvereid
Beistad 0-1 Innherred

Video fra oppgjørene kommer.