Nyheter

Åfjord IL – Innherred FK

Oppsummering av bortekampen mot Åfjord.
Neste kamp er hjemme mot Neset, torsdag 25.august kl. 20:00!

I høstsesongens første bortekamp, gikk turen til Åfjord og Åset Kunstgress.
Det var solstek og godt oppmøte på tribunen, alt lå til rette for en herlig fotballkamp.

Vi pratet om å gå utpå banen og fortsette med samme innsats, intensivitet og vilje som vi viste mot LFK2, og det gjorde vi jammen og.
Et litt annet kampbilde da Åfjord slo mye langt og høyt, og vi kjørte litt mer overganger. Ballen gikk mye i lengderetning med andre ord.
Det tok 40 minutter før vi åpnet målkontoen i oppgjøret, og vår kjære Samuel «Sammy» Brhane scoret sitt første mål for Innherred FK!

Vi går til pause på stillingen 0-1.

Det tar kun 5 minutter ut i andre omgang før Ole Haugen dobler ledelsen i 30 varmegrader og stekende sol. Godt spill av oss, og nok en herlig scoring av målmaskinen Haugen!

Det nærmeste Åfjord kommer er hjørnespark, men der har Aalberg, Horn og Sotberg god kontroll, og får ut alt som kommer.

I det 65. minutt ordner Morten Vannebo straffespark som Sondre Nylund setter kontant i mål til 1-3!

Vi fortsetter å løpe, jage, trille ball, trøkker til i duellene og står på for hverandre.
Og i 73. minutt får vi uttelling igjen, Sammy scorer sitt andre mål i IFK-trøya, og vi leder 0-4!

Vi har god kontroll, og er sikker på at dette går veien, og at vi til og med holder nullen.
Det gjør vi da altså ikke. I det 80.minutt får Åfjord nok en corner. Aalberg har kontroll, og skal opp å plukke. Han blir holdt nede av en Åfjord-spiller, og kommer seg ikke opp. Åfjord får da headet ballen i mål, uten at dommeren blåser frispark, og dermed glipper 0´en for oss.
Dommeren mener han ikke ser holdningen, og kan derfor ikke blåse frispark. Fair enough!

Vi vinner uansett komfortabelt 1-4 på bortebane, etter en maktdemonstrasjon.
Feiringen i garderoben etter kampen hørte de forhåpentligvis både i Bessaker og Vanvik.
Spillerne er enig om at det er fantastisk gøy å vinne fotballkamper når vi spiller og står på som vi gjør.
Vi tar helg med god samvittighet, og går inn i den nye treningsuken med enda mer sult!

Neste kamp er hjemme mot Neset. Den spilles torsdag 25.august kl 20:00.
Kiosken er åpen, gutta lover 100% innsats – og fotball er best på stadion!
Ser vi deg der?
#forzainnherred


Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.