Neste kamp er hjemme mot Neset, torsdag 25.august kl. 20:00!

I høstsesongens første bortekamp, gikk turen til Åfjord og Åset Kunstgress.
Det var solstek og godt oppmøte på tribunen, alt lå til rette for en herlig fotballkamp.

Vi pratet om å gå utpå banen og fortsette med samme innsats, intensivitet og vilje som vi viste mot LFK2, og det gjorde vi jammen og.
Et litt annet kampbilde da Åfjord slo mye langt og høyt, og vi kjørte litt mer overganger. Ballen gikk mye i lengderetning med andre ord.
Det tok 40 minutter før vi åpnet målkontoen i oppgjøret, og vår kjære Samuel “Sammy” Brhane scoret sitt første mål for Innherred FK!

Vi går til pause på stillingen 0-1.

Det tar kun 5 minutter ut i andre omgang før Ole Haugen dobler ledelsen i 30 varmegrader og stekende sol. Godt spill av oss, og nok en herlig scoring av målmaskinen Haugen!

Det nærmeste Åfjord kommer er hjørnespark, men der har Aalberg, Horn og Sotberg god kontroll, og får ut alt som kommer.

I det 65. minutt ordner Morten Vannebo straffespark som Sondre Nylund setter kontant i mål til 1-3!

Vi fortsetter å løpe, jage, trille ball, trøkker til i duellene og står på for hverandre.
Og i 73. minutt får vi uttelling igjen, Sammy scorer sitt andre mål i IFK-trøya, og vi leder 0-4!

Vi har god kontroll, og er sikker på at dette går veien, og at vi til og med holder nullen.
Det gjør vi da altså ikke. I det 80.minutt får Åfjord nok en corner. Aalberg har kontroll, og skal opp å plukke. Han blir holdt nede av en Åfjord-spiller, og kommer seg ikke opp. Åfjord får da headet ballen i mål, uten at dommeren blåser frispark, og dermed glipper 0´en for oss.
Dommeren mener han ikke ser holdningen, og kan derfor ikke blåse frispark. Fair enough!

Vi vinner uansett komfortabelt 1-4 på bortebane, etter en maktdemonstrasjon.
Feiringen i garderoben etter kampen hørte de forhåpentligvis både i Bessaker og Vanvik.
Spillerne er enig om at det er fantastisk gøy å vinne fotballkamper når vi spiller og står på som vi gjør.
Vi tar helg med god samvittighet, og går inn i den nye treningsuken med enda mer sult!

Neste kamp er hjemme mot Neset. Den spilles torsdag 25.august kl 20:00.
Kiosken er åpen, gutta lover 100% innsats – og fotball er best på stadion!