Nyheter

Endelig starter det igjen!

Førstkommende mandag sparkes endelig høstsesongen 2016 i gang igjen!
Gutta er klare, det blir flomlys, det blir dugg i gresset, det blir stemning!

Da er det endelig duket for starten av høstsesongen 2016, og vi tar i mot serieleder Levanger FK 2 på Guldbergaunet kl 19.30.

I den anledning har vi tatt oss en prat med Innherreds Rune Holmen:

– Hvordan har sommeren vært? Føler du at laget er klar til å sparke i gang høstsesongen mot Levanger 2 nå?
«Sommeren har vært bra, laget virker motivert og har vært «på» på en god del av treningene, stemningen i laget virker veldig bra og alle ønsker å bidra i kampene utover høsten. Alltid vanskelig å vurdere hvor klar laget er til kamp før det blåses i fløyta, men har følelsen av at noe bra er på gang!»

– Levanger 2 er et sterkt lag som hadde en god vårsesong, hva tenker du om sjansene hjemme på Guldbergaunet?
«De var ikke uovervinnelige når vi spilte mot dem i vår og det blir nok ikke annerledes denne gangen heller.»

– Ettersom seriesystemet skal endres, så vil vel mest sannsynlig kun topp 6 holde plassen. Hva tenker du om dette, klarer dere det?

«Ingen tvil at det er en utfordring å holde seg i divisjonen når så mange tar den tunge turen ned ett nivå, men det er ikke langt opp til sikker plass, en god, stabil høstsesong fra oss så holder vi oss oppe i Bingoligaen.»

– Til slutt; hva blir resultatet på mandag? Vinner dere?

«3-1, mål av Nylund, Haugen og Brhane»

I vår møtte vi dem i serieåpningen på Moan, der vi spilte en godkjent kamp men vi ble ukonsentrerte to ganger i 2.omgang og ble straffet med to baklengs.

Ellers hadde vi en vårsesong som var fylt med både oppturer og nedturer som inneholdt blant annet tre sterke borteseire på rad, og en noe urettferdig tapsrekke på fem tap før sommeren.

LFK2 hadde en nesten prikkfri vårsesong med 10 av 11 seire. Det eneste tapet kom borte mot studentlaget NTNUI, 6-1.
Dette gjør det ekstra motiverende for guttene, og det vises for tiden på treningene.
Vi skal gi Levanger skikkelig kamp på mandag!

Vi har trent veldig godt i sommer og gleder oss til en herlig høst med flomlys, dugg i gresset og mye fin fotball!

 

Innherred FK – Levanger FK 2, Guldbergaunet Stadion mandag 15.08.2016 kl 19.30.
Kiosken er åpen, speakeren lover stemning og gutta lover full innsats!
Hva er vel bedre enn å starte uka med å ta turen?
Vi ønsker spillere, trenere og publikum god kamp!


Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.