Nyheter

Innherred FK – Neset FK

Oppsummering av hjemmekampen mot Neset FK. En meget målrik affære!

Vi tok i mot Neset FK hjemme på Guldbergaunet Stadion torsdag 25.08.16. Neset, som vi spilte 0-0 mot på Frosta i svak storm, er en motstander vi visste skulle bli tøft å møte. Men med en pangstart på kampen sto det 2-0 til oss etter 12 minutter! Scoring av Brhane etter 3 min før vår solide straffeskytter Pelle dunket inn 2-0 fra krittmerket.

Vi fortsetter på det nivået vi har vært på etter sommerhvilen og styrer kampen. Vi spiller ball, springer mye og trykker til i duellene. Neset kommer mer inn i kampen på slutten av omgangen, og får et par sjanser, men vi går til pause på stillingen 2-0.

Etter hvilen går vi hardt ut igjen og spiller fri “Sammy” Brhane som setter inn 3-0 etter 47 minutter.
Så svinger det naturligvis litt nok en gang, før “Sammy” igjen er frempå i det 62. min og setter sitt 3. mål for kvelden!
På stillingen 4-0 slippes Neset litt mer inn i kampen og reduserer 2 minutter etterpå etter en litt heldig scoring av Nesets Frode Presthus.

Fra reduseringen og ut så blir det en litt rotete sluttspurt med mye langt, en del press fra Neset og noen taklinger og frispark.
Neset reduserer igjen i det 87. minutt med en heading av Erik Rosø, som får gå opp nokså alene på 7 meter.
Men trøsten er liten for Frostaværingene da Sondre Nylund også vil skrive seg på scoringslista. 5-2 i det 90.minutt, og blir dermed sluttresultatet.

Nok en solid kamp av gutta, som viser at vi virkelig vil ta opp kampen for å holde oss i divisjonen også til neste år. Noen skritt er tatt, men det er fortsatt en lang og tung vei igjen.
Neste hinder er Vestbyen på Hammersborg Kunstgress førstkommende torsdag kl 20.00.
Det er dessverre ikke satt opp supporterbuss denne gangen, men vi håper fortsatt å se noen ivrige Innherred-supportere i storbyen når det smeller i oppgjøret mellom to spillende lag som har alt å vinne!