Nyheter

Sesongen 2017 er endelig i gang!

Les sammendraget fra årets første seriekamp, en knusende 9-2 seier over Overhalla!

Vi har ventet lenge og trent mye for nettopp dette – seriestart 2017!

Årets første kamp om poeng var hjemme mot Overhalla IL på torsdag.
Værgudene var ikke i like godt festhumør som oss, og ga oss fire årstider i løpet av kampen.
Været til tross – vi knuste Overhalla 9-2!

Målscorere IFK:
Sondre Nylund (3), Petter Olsen (2), Henrik Garnvik, Fredrik Jakobsen (2) og Sivert Hovd
Dagens IFK´er: Sondre Nylund

Første 20 minuttene av kampen bar preg av både seriestart, vær og vind. Vi slet med å holde oppe kvaliteten og tempoet vi vet vi innehar. På tross av dette setter vi inn 1-0 etter 13 minutter. Sondre Nylund drar seg forbi et par Overhalla-spillere og fyrer av fra 20 meter. Ballen treffer ryggen til debutant Petter Olsen og i mål. Duoen mener dette var et innøvd trekk, uansett meget effektivt.

Kvarteret etter kommer målscorer Olsen på et sugent løp inn i boksen fra høyre (uten ball), blir felt og får straffe. Sondre Nylund setter inn 2-0 fra krittmerket.
Derfra og inn løsner det litt, vi øker kvaliteten et hakk og spiller bedre.
Tore Myrslo legger inn fra venstre, ballen faller ned via en Overhalla-spiller og der er Petter Olsen igjen og dunker inn 3-0 rett før pause.
Dommeren rekker akkurat å blåse i gang kampen igjen etter hvilen før en annen debutant, Henrik Garnvik, fyrer løs fra 20 meter og setter inn dagens 4. scoring!
Fredrik “Jakko” Jakobsen bruker ikke lang tid på å vise seg frem. Får tak i ballen, spiller fri Rune holmen på venstresiden som legger inn og treffer foten til Sondre Nylund. 5-0!
10 minutter etter detter vi litt ned og slurver litt i egen boks. Vi får ikke klarert unna og Overhalla reduserer til 5-1.
Siste 20 minuttene scorer vi de siste 4 og slipper inn nok et unødvendig mål.
Hovd scorer sitt første IFK-mål , Sondre Nylund med sin tredje scoring for kvelden, “Jakko” setter inn to, blant annet et herlig frispark.

Alt i alt en godkjent kamp, der vi styrer hele kampen mot et svakt Overhalla-lag.
Det er vanskelig å holde oppe kvaliteten og intensiteten mot svakere motstand, så dette er noe vi må jobbe mer med. Men vi er meget fornøyd med 3 poeng og 9(!) mål!
Nå setter vi fokus mot neste kamp, borte mot Neset førstkommende fredag!