Nyheter

Sesongen 2017 er endelig i gang!

Les sammendraget fra årets første seriekamp, en knusende 9-2 seier over Overhalla!

Vi har ventet lenge og trent mye for nettopp dette – seriestart 2017!

Årets første kamp om poeng var hjemme mot Overhalla IL på torsdag.
Værgudene var ikke i like godt festhumør som oss, og ga oss fire årstider i løpet av kampen.
Været til tross – vi knuste Overhalla 9-2!

Innherred FK – Overhalla IL
Guldbergaunet Stadion
20.april 2017, 19.30
Resultat: 9-2
Dommer: Stig Tore Laugen (Neset FK)
Innherred FK:
Aalberg – Tisløv, Horn (K), Vannebo, Malm –
Nyund, Myrslo, Garnvik – Olsen, Johnsen, Holmen
Målscorere IFK:
Sondre Nylund (3), Petter Olsen (2), Henrik Garnvik, Fredrik Jakobsen (2) og Sivert Hovd
Dagens IFK´er: Sondre Nylund

Første 20 minuttene av kampen bar preg av både seriestart, vær og vind. Vi slet med å holde oppe kvaliteten og tempoet vi vet vi innehar. På tross av dette setter vi inn 1-0 etter 13 minutter. Sondre Nylund drar seg forbi et par Overhalla-spillere og fyrer av fra 20 meter. Ballen treffer ryggen til debutant Petter Olsen og i mål. Duoen mener dette var et innøvd trekk, uansett meget effektivt.

Kvarteret etter kommer målscorer Olsen på et sugent løp inn i boksen fra høyre (uten ball), blir felt og får straffe. Sondre Nylund setter inn 2-0 fra krittmerket.
Derfra og inn løsner det litt, vi øker kvaliteten et hakk og spiller bedre.
Tore Myrslo legger inn fra venstre, ballen faller ned via en Overhalla-spiller og der er Petter Olsen igjen og dunker inn 3-0 rett før pause.
Dommeren rekker akkurat å blåse i gang kampen igjen etter hvilen før en annen debutant, Henrik Garnvik, fyrer løs fra 20 meter og setter inn dagens 4. scoring!
Fredrik «Jakko» Jakobsen bruker ikke lang tid på å vise seg frem. Får tak i ballen, spiller fri Rune holmen på venstresiden som legger inn og treffer foten til Sondre Nylund. 5-0!
10 minutter etter detter vi litt ned og slurver litt i egen boks. Vi får ikke klarert unna og Overhalla reduserer til 5-1.
Siste 20 minuttene scorer vi de siste 4 og slipper inn nok et unødvendig mål.
Hovd scorer sitt første IFK-mål , Sondre Nylund med sin tredje scoring for kvelden, «Jakko» setter inn to, blant annet et herlig frispark.

Alt i alt en godkjent kamp, der vi styrer hele kampen mot et svakt Overhalla-lag.
Det er vanskelig å holde oppe kvaliteten og intensiteten mot svakere motstand, så dette er noe vi må jobbe mer med. Men vi er meget fornøyd med 3 poeng og 9(!) mål!
Nå setter vi fokus mot neste kamp, borte mot Neset førstkommende fredag!
#forzainnherred


Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.