Nyheter

Enveiskjøring på Guldbergaunet

Vi tok i mot Hegra IL på Guldbergaunet torsdag.
Hegra var sulten på å ta årets første poeng, men vi hadde andre planer!

17 mål for, 3 mål mot og 6/6 poeng er fasiten etter årets to første hjemmekamper.
Hegra IL kom til Guldbergaunet på torsdag med null poeng, sulten på årets første poengfangst.

Innherred FK – Hegra IL
Guldbergaunet Stadion
4.mai 2017, 20:00
Resultat: 8-1
Dommer: Leif Arne Støfringshaug
Assistentdommere: Marius Kvaal og Olav Martin Wibstad
Innherred FK:
Aalberg (Roel 78.min) – Tisløv (Johnsen 67.min), Horn (K), Malm (Vannebo 65.min), Holmen –
Olsen (Hovd 60.min), Garnvik (Holberg 46.min), Fuglår, Nylund, Brhane (Selnes 67. min) – Jakobsen (Aune 60.min)

18362095_10158511668815184_1169795825_o

Det tok ikke lengre enn 7 minutter før Petter Olsen header inn et innoverskrudd frispark fra Per-Victor «Pelle» Fuglår bak Hegras keeper.
Vi fortsetter å spille ball på få touch og skaper gode relasjoner og bevegelser. Vi kommer oss ofte rundt på kant og skaper farligheter. Hegra prøver kontinuerlig å nå bakrommet både med høye og lave baller de gangene de får tak i ballen.
Etter halvtimen spilt kommer det et nydelig gjennomspill etter godt forarbeid, ballen spiller mot Samuel «Sammy» Brhane som setter inn 2-0!
Gleden er kortvarig, for Hegra svarer 3 minutter etterpå. Nok en lang ball der vi blir litt for høy og ukonsentrerte bakover. Spissen kommer alene med Aalberg, og førstnevnte er kald og setter inn reduseringen.
Vi lar oss ikke påvirke for mye, og fortetter å trille ball og spille oss gjennom ledd.
Like før pause får vi uttelling etter fine kombinasjoner mellom Sondre Nylund og Sammy, der førstnevnte setter inn 3-1!

Etter pause fortsetter vi å kjøre på. Vi byr på oss selv, holder tempo i ballen og skaper farligheter.
I 56.minutt får vi et hjørnespark som «Pelle» slår inn i feltet. Der står Sondre Nylund ganske så alene og header inn 4-1.
Så, etter vi passerer timen spilt, kommer nysigneringen Kristoffer Aune inn for sin deby. Han bruker akkurat 3 minutter på å sette inn sin første scoring i Innherred-drakta!
To minutter etterpå kommer Morten Vannebo inn for Eirik Malm. Vannebo setter inn 6-1 med sin første touch på ballen for kvelden!
Det er enveiskjøring på Guldbergaunet. Vi har full kontroll og står for alt av farligheter og underholdning. Stian Johnsen kommer inn i det 67.min og blir med en gang et uromoment for Hegra-forsvaret. Johnsen (som har tatt pause i russefeiringa) setter inn 7-1 seks minutter etter sin entré.
I det 78.minutt kommer evigunge John Roel inn for Aalberg som ikke har hatt alt for mye å gjøre i kveld.
Kampens siste scoring kommer i det 83. minutt, og det er ingen ringere enn Petter Olsen som fastsetter sluttresultatet til 8-1!

Her er hva en smilende Tore Myrslo hadde å si etter kampen:
«En meget god kamp av gutta, som klarer å holde oppe tempoet, bevegelsene og trykket fremover, samt konsentrasjonen, nøyaktigheten og viljen bakover til tross for at vi møter et lag vi er et par hakk bedre enn. Det er ikke alltid like enkelt, for det er fort gjort å falle litt ned på nivået i slike kamper.
Jeg er meget fornøyd med at vi holder oss til planen og spillet vårt, og at alle spillerne presterer. Kjempegøy at innbytterne kommer inn og viser seg frem. Det blir nok enda mer hodebry å ta ut laget neste uke nå, he-he»

Neste uke kommer Aasgutten til Guldbergaunet.
Åsen-laget står med 3 poeng på 3 spilte etter 0-6 tap hjemme mot Fram, 0-3 seier borte mot Overhalla og 0-6 tap hjemme mot Neset.
Kampen spilles torsdag 11.mai kl. 20:00, vel møtt :-)


Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.