Nyheter

Kapteinens hjørne: Lite som er bedre

Det er lite som er bedre enn seriestart. Og det er lite som er bedre enn å vinne. Nå er vi i gang med begge deler.

Etter en vinter fylt med massive utskiftinger, er Innherred-gutta endelig i gang med sesongen.

Chris Horn, Markus Aalberg og Jens Even Tisløv har tatt steget til storebror i gult, fjorårets IFK-spiller Eirik Malm har reist hjem til Trondheim og vår alles kjære kruttønne Rune Holmen befinner seg under Innherred-venn Kai Bardals solide, dog noe korte, vinger i Kvik (for øvrig Trondheims aller fineste og beste fotballklubb).

I sum er altså både keeper og en backfirer borte fra i fjor. Uten at det preger oss nevneverdig. Inn har vi fått herlige typer som passer godt inn i gruppa, og jeg er sikker på at vi står minst like sterkt i år.

Seriestarten har gitt oss fire poeng, etter 3-3 borte mot Levangerstudentene i seriepremieren – og deilige 4-0 hjemme mot Lånke torsdag kveld. På vår nye hjemmebane, faktisk. Ved hjelp av gjestfrie og herlige byafossinger skal vi gjøre Byafossen stadion til vårt fort kommende sesong. Fire mål og smultring bak er en innvielse det lukter svidd av. At det skjer med håndballstjerna Petter Olsen som midtstopper (!), gjør det hele enda mer oppsiktsvekkende! En taktisk genistrek av bursdagsbarnet Myrslo, der altså. Beckham-legget til Simen og den påfølgende headinga i verdensklasse fra Sammy til 3-0 var uansett kampens høydepunkt. Vi kan selvfølgelig love flere slike godbiter til alle som møter opp på Byafossen i løpet av året.

I skrivende stund er vi på tabelltopp. Den skal det imidlertid bli tung å holde på: Neste kamp er ikke før om én måned – av en eller annen grunn. Men vi skal trene godt, og kanskje får vi tilbake en viss midtstopper som er ute med skade etter en alt annet enn silke-myk (høhø) landing på en viss bassengfest.

Nyt helga, se gjerne en breddekamp eller tre!

 

Jonas #11