Ventetiden var endelig over når årets seriestart gikk av stabelen på Moan stadion mot Levanger sitt andrelag. Det skulle bli en jevnspilt batalje der effektiviteten hos hjemmelaget sørget for at vi måtte dra hjem uten poeng. Les mer

Målene fra oppgjøret mot LFK-2

Endelig er video med målene fra kampen mot Levanger-2 på hjemmebane 11.mai klar(!!!), ting tar tid. Dere som har ventet i lengre tid etter videoer kan sove godt i tiden fremover, alle mål fra 2015-sesongen vil bli lagt ut i ... Les mer

Målkalas mot Byneset

De som hadde tatt turen til Guldbergaunet stadion fikk overvære ketchup-effekt i form av mål. Førsteomgang var tidvis overkjøring, med meget godt press på motstanderen de stundene de fikk ha ballen. Andreomgang ble en transportetappe og noe naturlig falt ... Les mer

Referat fra oppgjøret mot Stjørdals-Blink 2

I en thriller av en fotballkamp med straffespark, strafferedning og utvisning i en ellers meget sjanserik kamp virket det lenge ut som Innherred FK skulle få med seg alle poengene, men noen kontroversielle dommeravgjørelser og to sene mål av ... Les mer

Kampreferat fra et målrikt oppgjør mot Fram

Det som lenge kunne se ut som plankekjøring for Innherred ble unødvendig spennende da en tremåls ledelse ble gitt bort i andre omgang. Heldigvis våknet Innherred med noen få minutter igjen på klokka. Julien Le Bozec sikret alle tre ... Les mer

Fikk smake pisken av Rørvik

Med buss tok vi fatt på årets lengste reise for bortekamp mot Rørvik. Det skulle bli en kamp der vi ble hengende etter fra første stund, og med en tynn innbytterbenk og skade på kaptein Chris Andre Horn tidlig i ... Les mer

Kampreferat fra oppgjøret mot Levanger-2

En tett kamp der begge lag hadde hver sin omgang, Levanger hadde flest sjanser i førsteomgang og kunne gå til pause med ledelse 1-2. Innherred hadde andreomgangen, men det hele endte med null poeng da det ikke ble scoret ... Les mer

Poengdeling mot Bjørgan

Det endte til slutt uavgjort 2-2 i en kamp med en god porsjon dramatikk. Tre straffespark, ett rødt kort og periodevis høy temperatur på banen var noe av det som ble opplevelsen på en litt tung dag på jobben for ... Les mer